Zodiile care nu scapă neafectate de Luna Nouă. Mai bine ar sta în casă!

Pe data de 15 Februarie, anumite zodii sunt sfătuite să nu părăsească incinta în care locuiesc. Luna Nouă le poate aduce doar veşti triste anumitor oameni.

Schimbările pe care le aduce Luna Nouă nu sunt benefice pentru toate zodiile, însă, în mod special, pentru anumite persoane greutăţile şi veştile triste se multiplică. În acest sens, singura soluţie este ca anumiţi nativi să se ferească de orice le-ar putea produce nefericiri.

1. Leu. Luna Nouă în Vărsător aduce schimbări vizibile pentru nativii din această zodie. În relaţia de cuplu apar numeroase conflicte şi o ieşire în oraş cu partenerul sau cu partenera poate provoca doar neplăceri.

2. Scorpion. Sunt favorizate situaţiile bizare şi momentele de tensiune în familie. Nativii Scorpion urmează să treacă prin momente greu de explicat, de aceea este de preferat să rămână în sânul familiei.

3. Capricorn. Oricât de mult trudiţi ca să câştigaţi sume mari de bani, data de 15 Februarie este ziua marilor pierderi pentru voi. Cu cât ieşiţi mai puţin din casă, cu cât pierdeţi mai puţini bani.

 

loading...