VIDEO 18+ / Imagini necenzurate cu penSULA bărbatului care i-a pictat portretul lui Mihai Bendeac la iUmor. Ce nu s-a difuzat pe TV!

Brent Ray Fraser i-a lăsat cu gura căscată pe juraţii de la iUmor, duminică seară, după ce a rămas gol pe scenă şi a început să picteze cu… penisul. Stripperul s-a dezbrăcat pe muzică clasică şi a pictat cu organul genital fără nicun fel de inhibiţii. Rezultatul final: portretul lui Bendeac.

“Fac asta de zece ani. Fac artă toată ziua. Sunt singurul din lume care face asta”, a povestit el în ediția de duminică a emisiunii “iUmor”. Ce nu s-a văzut însă pe post? (Pen)sula cu care Brent Ray Fraser îşi câştigă existenţa de mai mulţi ani şi care l-a făcut celebru în întreaga lume! Am pus mâna pe imaginile necenzurate cu numărul pus în scenă de Brent Ray Fraser şi… cuvintele sunt de prisos. Mai bine, priviţi şi o să înţelegeţi de ce Delia a exclamat: “Am trăit să văd şi asta!”.

Rezultatul final: portretul lui Mihai Bendeac

La finalul prestaţiei care i-a lăsat mască atât pe juraţii Delia Matache, Mihai Bendeac şi pe Cheloo, cel care a plecat acasă cu opera de artă a fost … Mihai Bendeac. Încântat, în timpul emisiunii, Mihai Bendeac şi-a sunat mama şi i-a spus că are tabloul pe care ea şi-l dorea pentru peretele liber din sufragerie. Actorul s-a ţinut de cuvânt şi, după ce pictura a ajuns în locul stabilit, a publicat dovada pe o reţea de socializare.