Vaporul se scufunda, dar și-a lăsat soția să moară ca să-și salveze lui viața Motivul îți va da fiori și îți va demonstra că te-ai înșelat!

loading...

Un profesor a început să spună o poveste și apoi și-a întrebat elevii dacă știu finalul acesteia. Un copil a ridicat atunci mâna și a dat un răspuns răvășitor. Toți au încremenit. O poveste adevărată, ce a cutremurat milioane de oameni.

Profesorul a început să spună o poveste despre un cuplu:

„O navă de croazieră se scufunda, iar unul dintre cuplurile aflate la bord a încercat să scape de pericol. Au văzut o barcă de salvare. Bărbatul a sărit în ea, dar femeia a rămas pe ambarcațiunea ce se scufunda. Atunci, în acele momente de groază, aceasta i-a spus soțului ceva”

Profesorul a întrebat ce frază ar fi putut femeia să spună în acele momente, văzând cum soțul ei se salvează și ea rămâne în urmă.

Elevii au sărit revoltați și au zis că cel mai probabil femeia l-a înjurat sau i-a spus că îl urăște. La un moment dat, un copil a ridicat mâna și a spus.

„-Domnule profesor, cred că femeia i-a spus soțului să aibă grijă de copilul lor”

Uimit, profesorul a recunoscut că acesta era răspunsul corect. L-a întrebat atunci pe elev dacă știa povestea de dinainte. Răspunsul lui i-a cutremurat pe toți:

„-Nu, dar asta i-a spus mama tatălui meu, înainte să moară din cauza unei boli”

Add Comment