Un nou ciclu al vietii incepe din decembrie pentru zodia GEMENI Dureaza 7 ani si le schimba norocul –

loading...

Pentru cine nu știa deja, fiecăruia dintre noi ni se schimbă norocul din șapte în șapte ani. Pentru Gemeni, noul ciclu de viață începe în luna decembrie a acestui an și va dura până în anul 2023. Iată de ce vor avea parte acești nativi în următorii șapte ani:

 

Ce îi așteaptă pe Gemeni în perioada decembrie 2016 – decembrie 2018

În această perioadă, Gemenii vor simți nevoia să evolueze din punct de vedere intelectual și profesional. Vor face mai multe cursuri de perfecționare, vor citi mai multe cărți și chiar se gândesc să învețe o nouă limbă străină. Toate aceste dorințe de evoluție sunt însoțite de dorința de a-și crește veniturile financiare. Până la sfârșitul lui 2018, Gemenii vor găsi un echilibru pe plan financiar.

Ce îi așteaptă pe Gemeni în perioada decembrie 2018 – decembrie 2020

Chiar dacă sunt nevoiți să investească multă energie în planurile lor de viitor, Gemenii vor reuși să pună în aplicare tot ce și-au propus. Până la finele anului 2020, acești nativi vor cunoaște succesul pe plan profesional și se vor bucura de aprecierea celor din jurul lor.

Ce îi așteaptă pe Gemeni în perioada decembrie 2020 – decembrie 2022

După ani de muncă și sacrificii, urmează o perioadă de repaos pentru cei născuți în zodia Gemeni. Munca și stresul acumulate de-a lungul timpului își spun cuvântul și începi să ai probleme de sănătate. Din fericire pentru ei, nu este nimic grav. Vor simți nevoia de odihnă și să petreacă mai mult timp alături de cei dragi.

Ce îi așteaptă pe Gemeni în anul 2023

Ultimul an din ciclul celor șapte va fi unul al introspecției pentru Gemeni. Ciclurile de șapte ani sunt asemănătoare zilelor săptămânii și, așa cum se întâmplă duminica, în anul 2023, Gemenii vor trage linie pentru a analiza tot ce au realizat până atunci și, de asemenea, își vor face noi planuri.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro