Ultima ORĂ! Ion Iliescu, de urgență la spital! Ce a pățit fostul președinte al României

Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital în această dimineață. Fostul preşedinte al României a acuzat probleme la inimă şi fost preluat imediat de o echipă medicală. De remarcat că la începutul lunii, Iliescu a fost externat din Spitalul Universitar de Urgență Elias! Doctorii au spus atunci că acesta se află într-o stare de sănătate mult mai bună, una care nu mai necesită prezența într-o unitate medicală.

“Domnul presedinte Ion Iliescu a fost externat astăzi din Spitalul Universitar de Urgență Elias, într-o stare de sănătate mult ameliorată față de momentul prezentării”, a transmis atunci Spitalul Universitar de Urgență Elias. Fostul șef de stat a primit și câteva sfaturi de la medici. Aceștia i-au recomandat lui Ion Iliescu să continue tratamentul la domiciliu.

Aproape o săptămână a stat internat data trecută Ion Iliescu. S-a prezentat pe 31 mai, cu febră mare și starea lui i-a impacientat pe doctori care au decis să-l țină sub control. De altfel, fostul președinte al României a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală. Nu a fost prima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o de-a lungul timpului.