ULTIMA ORĂ. Ce s-a intâmplat cu fiul lui Silviu Prigoană, după ce s-a răsturnat cu masina

Silvius, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană, a mers astăzi la Poliția Municipiului Dej şi le-a explicat poliţiştilor cum s-a produs accidentul de aseară. Acesta s-a prezentat  însoțit de Marius Moldovan, impresarul Angelei Rusu, deoarece acesta a fost martor la accidentul de la ieșirea din Dej.

Potrivit dejeanul.ro, accidentul a avut loc după ce un camion a ieșit dintr-o parcare fără să acorde prioritate. Aseară, în jurul orei 20.00, Silvius Prigoană a plecat dintr-un local din Dej, după ce s-a întâlnit cu Marius Moldovan și încă un prieten. La un moment dat, un TIR care era staționat în parcarea de la intrarea în oraș s-a încadrat pe șosea pentru a vira spre Gherlă.

TIR-ul a apucat să între pe șosea, dar pentru a evita un impact, Silvius a tras de volan dreapta şi a ieşit de pe șosea, a rupt un indicator rutier, a lovit un stâlp şi s-a răsturnat. Tânărul a reuşit să iasă singur din autoturism, pentru că purta centura de siguranță și nu a fost rănit.

Silvius a fost transportat la spital pentru investigații medicale şi acolo polițiștii l-au verificat cu aparatul etilotest și i-au recoltat probe biologice, dar s-a stabilit că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan. În zona în care a avut loc accidentul, nu se poate circula cu mai mult de 50 km/h, dar șoferii care circulau în spatele mașinii lui Silvius au estimat că acesta circula cu o viteză mult mai mare.

Silvius Prigoană a venit la Dej pentru a le explica polițiștilor cum s-a produs exact accidentul. Mașina lui a fost distrusă aproape în totalitate.