Transformare spectaculoasa pentru Kylie Jenner, la putin timp dupa ce si-a serbat ziua. Cum arata acum sora lui Kim Kardashian West

loading...

Este cea mai populara membra a familiei Kardashian-Jenner si reuseste sa tina primele pagini ale publicatiilor mondene cu aparitiile ei spectaculoase. In urma cu putin timp, Kylie Jenner si-a luat din nou fanii prin surprindere.

Este urmarita de peste 32 de milioane de oameni pe Instagram si s-a clasat pe locul 17 in topul celor mai influenti adolescenti din intreaga lume, realizat de revista Times. Tanara tocmai a implinit 18 ani si a marcat aceasta trecere catre maturitate cu o noua schimbare de look.

Daca pana acum Kylie a apelat la mese, extensii si peruci de fiecare data cand a vrut sa iasa din tipare, de data aceasta situatia este diferita. Mezina familiei Kardashian-Jenner s-a vopsit cu adevarat si face parte, mai nou, din grupul blondelor fatale de la Hollywood.

“Am fost nevoita sa stau luni intregi fara sa ma vopsesc. Am purtat peruci pentru a reda sanatatea parului meu si a ajunge in acest punct. Imi doresc un blond cenusiu pentru aceasta toamna, dar procesul e lung ca naiba. Iti calc pe urme, Khloe!”, a scris adolescenta referindu-se la sora ei mai mare.

La scurt timp de la anuntul facut pe Instagram, paparazzi au surprins-o pe Kylie pe strada. Iata deci cum arata acum:

Add Comment