Surpriză de proporţii! După ce a fost surprinsă cu Maticiuc, Flavia a dat vestea. Se pregăteşte să devină mamă: “Abia aştept”

Flavia Mihășan a dezvăluit că și-ar dori foarte mult un copilaș, dar că viața ei aglomerată o împiedică să facă acest lucru.

Discuția a fost inițiată de către colegul Dani Oțil, care a început să se întrebe cum ar arăta Flavia în postura de mămică.

“Doamne, abia aștept! Îmi vine să mă duc acum și să cumpăr haine!” a răspuns Flavia, atunci când Dani a început să vorbească despre cum își imaginează el că ar arăta blonda, care are o relaţie cu Codin Maticiu, în postura de mămică.

“Dar nu mai bine te duci și faci un copil?” a întrebat colegul acesteia, iar răspunsul Flaviei a dat clar de înțeles că este un lucru pe care și-l dorește cu ardoare, dar ceva o împedică: timpul.

“Aș face, dar nu am timp! Am ajuns să mănânc pastele de la Vlăduț în trafic. […] Când să mai fac copii? Când?” a mărturisit matinala, fapt ce i-a surprins pe colegii de la matinal, care au menționat faptul că Flavia nu își mai exprimase dorința de a avea copii până acum. Oare această schimbare este datorată relației sale cu Codrin Maticiuc?