Soţia lui Pepe, apariţie de senzaţie la botezul fiului lui Andrei Ştefănescu! Ce ţinută a purtat Raluca.

loading...

Raluca şi Pepe nu au putut lipsi de la botezul fiului lui Andrei Ştefănescu. Soţia artistului a atras toate privirile cu o ţinută sexy creată de un designer roman.

În comparaţie cu alte apariţii ale sale, Raluca a ales de data această să îmbrace o salopetă extrem de elegantă, sexy, sobră, care nu a lăsat prea multe la vedere.

Raluca a apărut la petrecere mai ceva ca o vedetă de la Hollywood, cu o coafură simplă, dar de efect. A purtat tocuri înalte care i-au scos în evidenţă trăsăturile. Vedeta nu a stat prea mult la masă, a ieşit imediat la dans cu iubita însărcinată a lui Liviu Vârciu.

Pepe a încins atmosfera şi a cântat cele mai cunoscute melodii ale sale. Invitaţii şi fericiţii părinţi s-au distrat până în zori.

Pe numele său adevărat Ionuț Nicolae Pascu, Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă în 2012. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi s-au cununat religios. Pepe și Raluca au împreună două fetiţe: pe Maria şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, în 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Add Comment