Simona Gherghe, revoltată după protestul de amploare din Bucureşti: “N-au înţeles nimic din ce s-a întâmplat”

loading...

Simona Gherghe dă o notă de subsol protestului ce a avut loc ieri şi vorbeşte despre tinerii ce au rămas să construiască viitorul.

Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” a vorbit despre mitingul de marţi seara, când peste 25.000 de oameni au ieşit în stradă şi au protestat faţă de sistem.

 

“Văd tot soiul de analişti pe la televizor afirmând că tinerii care au ieşit, ieri, în stradă sunt/ar fi fost manipulaţi. Oamenii ăştia pur şi simplu nu înţeleg generaţia Facebook. Nu acceptă că sunt hotărâţi, că au convingeri şi că sunt al naibii de mulţi! N-au înţeles nimic din ce s-a întâmplat acum un an, nu înţeleg nici ce se întâmplă acum… Respect pentru toţi cei care au fost ieri la proteste! Chiar dacă nu o spun, toţi politicienii trebuie să fi simţit fiori pe şira spinării privind mulţimea de aseară…”, a scris Simona Gherghe pe pagina sa de facebook.

Demisiile lui Victor Ponta şi Cristian Popescu Piedone

Premierul Victor Ponta şi-a anunţat demisia astăzi. Primul ministrul şi-a depus, miercuri, mandatul. Decizia vine în urma incendiului din Clubul colectiv, de vineri, 30 octormbrie, când 32 de oamenei au murit şi peste 140 au fost răniţi, dar şi în urma mitingului de aseară, când peste 25.000 de tineri au ieşit în stradă şi au cerut demisia primarului Cristian Popescu Piedone şi a sistemului.
Primarul Sectorului 4, Cristian Piedone, şi-a anunţat şi el  demisia în urmă tragediei din clubul Colectiv, unde cei 32 de tineri şi-au dat sufletele înlănţuiţi de flăcările nemiloase.

Add Comment