Sfârşitul lumii vine pe 30 septembrie, vineri! DOVEZILE sunt TULBURĂTOARE

loading...

„Luna Neagră“ anunţată de astrologi îi agită pe oameni şi creează noi teorii ale conspiraţiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa.

Vineri, 30 septembrie, o să aibă loc fenomenul „Luna Neagră“, fenomen pe care mulţi îl asociază cu venirea Apocalipsei. Se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut.

Fenomenul de întâmplă la aproape fiecare 32 de luni, însă de această dată are o semnificaţie aparte. Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc“, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat.

În Evanghelia după Luca, 21:25-26, stă scris: „Şi vor fi semne în Soare, în Lună şi în stele, iar pe Pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina“, conform adevarul.ro.

Cei mai afectaţi de “Luna neagră”, încă de la faza de semilună la “dispariţia” ei temporară sunt aceia născuţi în lunile februarie, august şi decembrie. Luna neagră este cea mai mare ispită pentru persoanele născute în aceste perioade şi poate face ravagii în sufletele lor.

Energia Lunii Negre este o energie puternică, magnetică, astfel că poate atrage prin rezonanţă şi evenimente ce pot avea o finalitate nefastă, atunci când percepţia corectă asupra lucrurilor ne este umbrită de influenţa ei. Luna Neagră nu poate fi desprinsă de dubla ei ipostază: câştig extrem sau pierdere extremă.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro