Se transforma in copia fidela a mamei ei. North West, aparitie adorabila pe aeroportul din Paris

Kim Kardashian isi doreste cu orice pret ca fiica ei sa fie cea mai fashionista fetita de la Hollywood, iar cea mai noua aparitie a micutei demonstreaza ca este pe drumul cel bun.

Kim Kardashian spune ca fiica sa are deja preferinte pentru anumite haine si culori si isi alege singura outfiturile. Nu e greu de crezut, avand in vedere ca pitica a fost super simpatica la una dintre cele mai recente aparitii, pe aeroportul Charles de Gaulle din Paris.

North West a atras atentia fotografilor cand a aparut intr-un compleu verde, din catifea, o geaca de piele si ghetute din piele, bordeaux, tinand-o de mana pe mama ei. Cu parul prins intr-un coc dezordonat, fetita de aproape 2 ani a fost de nedespartit de un mini-troller  Frozen, desenul animat care a cucerit copiii din intreaga lume.

De altfel, North a aparut la fix cu acest bagaj, intrucat Disney tocmai a anuntat ca va exista o continuare a povestii Annei si Elsei. Frozen 2 se va lansa in viitorul apropiat, iar Kristen Bell si alte vedete implicate in proiect au confirmat deja ca vor colabora pentru aceasta productie viitoare.

Ce parere ai despre felul in care este imbracata North West? Se potrivesc hainele pe care le poarta unui copil de doi ani?