S-a luat la intrecere cu doi motociclisti, dar totul a luat o intorsatura neasteptata, dupa ce prietena soferului a tras, in mers, frana de mana: ce au surprins camerele

O filmare incredibila a fost surprinsa pe o sosea din Mexic. In timp ce un sofer se intrecea pe autostrada cu un motociclist, ceva socant s-a intamplat.

O filmare surprinsa in Mexic arata cat de periculoase pot fi intrecerile pe sosea. Un sofer s-a luat la intrecere cu doi motociclisti. Dupa ce unul dintre motociclisti a trecut in goana pe langa el, soferul se ambitioneaza, prinde viteza si incearca sa-l intreaca. Doar ca atunci, prietena lui din masina trage frana de mana, iar in cateva secunde se produce dezastrul, conform Daily Mail.

accident Mexic

In clipul de 35 de secunde, soferul incearca sa tina de volan, insa pierde controlul si se rastoana cu masina pe sosea, moment in care motociclistul pe care incerca sa-l depaseasca se opreste, socat de cele intamplate in spatele lui.

Clipul postat pe internet se numeste ‘Girlfriend Pulls Hand Brake While Boyfriend Is Racing’, insa este neclar cine se afla in masina si ce s-a intamplat cu pasagerii.

 

loading...