Răsturnare de situaţie intre Andreea Marin si Tuncay Öztürk Toată România a ştiut altceva. Ce s-a întâmplat de fapt azi la Tribunal!

loading...

Când toată lumea credea că divorțul Andreei Marin cu Tuncay Ozturk abia acum începe și că o să fie o despărțire cu scandal, procesul s-a încheiat chiar azi.

Totul a fost ținut ascuns de ochii lumii, iar astăzi procesul s-a încheiat. Oficial, Andreea Marin este o femeie singură, din nou. Cum ne-a obișnuit, Andreea Marin a fost de o discreție maximă.

Tuncay Ozturk nu și-a făcut astăzi apariția la Judecătoria Buftea, însă avocatul acestuia a fost prezent. Totul s-a încheiat între Andreea Marin și fostul ei soț, Tuncay Ozturk, conform surselor noastre.

Andreea Marin a negat vehement o împăcare cu fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk. Zâna este la a treia căsnicie nereușită, însă vedeta nu-și pierde speranță și încă speră ca într-o zi își va găsi liniștea lângă un bărbat potrivit ei, după cum a declarat în mai multe emisiuni.

 

A treia căsnicie nereușită a Andreei Marin
Aceasta este a treia căsnicie a Andreei Marin care eșuează. Prima dată a spus ”Da” la 18 ani, când s-a căsătorit cu avoacatul Cristian Gheorghiță. Căsnicia a durat trei ani, la fel ca și cea cu fizioterapeutul turc. În 2006 s-a căsătorit cu artistul Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Din păcate nici această căsnicie nu a durat, iar cei doi au anunțat divorțul tot pe Facebook la începutul anului 2013.

Add Comment