Promoții la eMAG, evomag, Flanco și Clickshop. Cele mai bune oferte

loading...

Reducerile la cumpărăturile online fac furori zilele astea. Noi am căutat pentru tine cele mai bune prețuri de la cele mai cunoscute magazine online din România.

Zilele acestea, clienții au parte de reduceri semnificative la mai multe produse în cadrul magazinelor online. Iată o listă a celor mai importante reduceri.

Promoții speciale pentru laptopuri, telefoane și electrocasnice la Emag

La Emag găsești o gamă extrem de variată de smartphone-uri la prețuri reduse cu până la 25%.

Îți spun doar câteva dintre cele care chiar merită atenția ta: LG G3S, Acer liquid E2, Lenovo S850 cu dual sim, toate reduse. Întreaga listă de telefoane o găsești AICI.

Tot la Emag dacă vrei să prinzi o reducere uriașă îți recomand laptopul Acer Aspire V3 care este mai ieftin cu 400 de lei zilele astea. Găsești oferta completa AICI.

Pentru cei care caută electrocasnice, exista foarte multe produse cu ieftiniri de până la 35%: Espressor Philips, fier de călcat, uscator sau aparat de ras, toate le găsești AICI.

Evomag are reduceri foarte mari la laptopurile Apple MacBook Air

Dacă ești dispus să faci o investiție majoră într-un laptop de calitate, acum este momentul să te uiți pe oferta de la Evomag. Găsești la 4.299 laptop Apple MacBook Air, procesor Intel i5. Aruncă o privire pe întreaga ofertă AICI.

Dacă preferi Windows-ul ca sistem de operare, există mari reduceri și promoții și la laptopul de la Dell Inspiron 14, procesor i5, Win 8.1, 500Gb hard. Întreaga ofertă o găsești AICI.

Clickshop, promoție la iPhone

Dacă îți dorești de multă vreme un iPhone însă prețul teleoanelor este prea mare, acum e momentul să profiți de o super promoție: iPhone 4S la doar 1.299 lei. Îl găsești la acest preț excelent în ambele variante: alb și negru. Vezi AICI oferta.

O reducere de peste 1.000 de lei pentru Smart TV-ul de la Philips, cu diagonala de 127 cm, Edge LED, Full HD, Incredible Surround. Întreaga ofertă o vezi AICI.

Promoție spectaculoasă la televizoarele Sony de la Flanco

Reducere fabuloasă de 600 de lei la televizorul Sony KDL48W585, 121 cm diagonala, Full HD, rezolutie 1920×1080. Găsești oferta completă dar și alte televizoare de la Sony AICI.

 

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro