Primele declaraţii ale lui Gabriel Cotabiţă, după ce a spus “Da”

loading...

Nunta anului în showbiz-ului românesc! Femeia care i-a fost alături timp de cinci ani lui Gabriel Cotabiţă, Alina Gabriela Munteanu, a devenit doamna Cotabiţă. Soţia artistului a avut emoţii, însă, el, nu. 

Alături celor doi miri la cununia civilă le-au fost mamele şi cel mai bun prieten al lui Gabriel Cotabiţă, dar şi câţiva amici apropiaţi. La scurt timp după ce -sau căsătorit, Alina a declarat cum a fost cerută de soţie.

“Am avut emoţii, încă mai am emoţii, se vede! Eu sunt emoţionată şi pentru el. Asta a făcut, după ce s-a trezit din respectiva comă. După acele momente în care şi-a revenit mi-a cerut să ne căsătorim. Momentul în care mi-a dat inelul de logodnă a fost în decembrie, de ziua mea. L-am întrebat de trei ori dacă e singur. (…) Cred că orice declaraţie pe care o face, fără să fie pompoasă, e importantă. Un simplu «Te iubesc», «Vreau să-mi fi alături spune». Mă surprinde cu drăgălăşenia lui, cu iubire, cu tandreţe, cu o floare, din când în când.”, a mărturisit, Alina, soţia lui Gabriel Cotabiţă, în cadrul emisiunii “Acces direct”.

“Nu, nu sunt emoţionat, aşa sunt eu. Eram convins că o să spună «Da», aşa că nu am avut emoţii. (…) Din experienţa avută, găseşti foarte În cinci ani de când ne cunoaştem a reuşit să-mi fie alături în momente grele, nu am avut niciodată parte de reproşuri, nu ne plictisim unul de celălalt (…). Eu mă plictiseam foarte uşor. (…)”, a declarat atistul în cadrul aceleiaşi emisiuni TV.

 

Gabriel Cotabiţă, pe numele său adevărat Cotabiţă Gabriel Emil, s-a născut pe 1 noiembrie 1955, în Craiova. El e un cântăreț român de muzică ușoară și pop-rock, prezentator, producător muzical și de televiziune. De asemenea, este solistul vocal al formației VH2 și a fost component al cunoscutului grup rock Holograf, în anii ’80.

Pe 8 mai 2015, Gabriel Cotabiţă a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat videoclipul “O zi liniştită”.

În prezent, artistul este nevoit să poarte toată viaţa un defibrilator automat.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro

Add Comment