Prima declaratie a Teodorei Buciu dupa ce a castigat Vocea Romaniei. Ce a marturisit Cum a reactionat Tudor Chirilă dupa ce a aflat ca Teodora a adus trofeul in echipa sa

loading...

Teodora Buciu este castigatoarea sezonului sase Vocea Romaniei si a marelui premiu in valoare de 100.000 de euro! Finala show-ului suprem al vocilor le-a oferit romanilor un spectacol grandios, foarte multa emotie si momente pline de sensibilitate, energie si efervescenta.

Tudor a reusit, pentru al treilea an consecutiv, sa aduca in echipa sa marele trofeu! El a simtit din prima clipa talentul Teodorei si a avut incredere inca din etapa auditiilor pe nevazute ca ea ar putea fi urmatoarea vocea a Romaniei. Chiar daca cei doi au avut si mici divergente in timpul competitiei, Tudor a ales de fiecare data cele mai bune melodii pentru concurenta, care i-au pus perfect in evidenta calitatile vocale remarcabile si au creat momente memorabile impreuna. Teodora a reusit sa-si impresioneze in fiecare etapa antrenorul, sa cucereasca publicul si sa obtina foarte multe voturi.

Extrem de fericita ca a fost preferata romanilor in sezonul sase Vocea Romaniei si cu lacrimi in ochi, Teodora a spus: ”Ma simt extraordinar. Sunt cea mai fericita persoana de pe planeta asta. Momentul in care mi-am auzit numele mi s-a parut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”.

Imediat dupa ce a aflat ca Teodora Buciu a adus trofeul Vocea Romaniei in echipa sa, Tudor Chirila a declarat: ”Pentru mine, nu e fericirea atat de mare cat e pentru copila asta, care e absolut extraordinara. Teodora a fost de neoprit in seara asta. Oamenii de acasa sau cei care voteaza se pricep la muzica, iar asta s-a vazut pe tot parcursul acestui concurs.”.

Add Comment