“Poliţistul pedofil” ar fi batjocorit o fetiță în anul 2012, dar a rămas liber.

loading...

Eugen Stan, pedofilul care a abuzat vineri dimineața doi copii în lift, într-un bloc din Bucureşti a fost prins de polițiști. Bărbatul era căutat de autorităţi de patru zile. Acesta și-a recunoscut fapta, iar noi informaţii ies la iveală în cazul său.

Potrivit evz.ro, pedofilul era recunoscut printre colegi ca „violatorul”, surse polițienești dezvăluind că agentul acuzat de pedofilie este divorțat și are doi copii.

Polițistul-pedofil Eugen Stan ar fi violat o fetiță în anul 2012, fapta petrecându-se tot în sectorul 6 al Capitalei.

Eugen Stan, bărbatul care a abuzat doi copii într-un lift dintr-un bloc din Capitală, a fost săltat de la birou şi este audiat. Acesta are studii liceale şi postliceale şi are doi copii. De asemenea, bărbatul este divorţat şi a declarat că “de ani de zile iubeşte copiii”.

Teribilul eveniment, care a vizat doi copii, a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 din Bucureşti. Tatăl micuţilor era la serviciu, iar mama lor se afla internată în spital, astfel încât băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei persoane apropiată familiei.

Fetiţa care a fost abuzată de bărbatul în vârstă de 46 de ani, Stan Eugen, a fost dusă la IML, pentru a fi supusă unei expertize. Aceasta nu fusese violată de bărbat.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro