“Pentru că nu vreau eu!” Scene scandaloase în spital! Medic filmat în timp ce refuză să interneze o pacientă!

loading...

Un caz şocant s-a petrecut în Prahova la Spitalul Orășenesc din Băicoi. Un cadru medical a fost filmat în timp ce refuza cu să interneze o pacientă.

O femeie s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Băicoi, cerând medicului să înregistreze internarea unei paciente, conform unei trimiteri de la Spitalul Judeţean Prahova, în care medicii din Ploieşti ar fi scris “retur internare Băicoi”, aşa cum informează ştirile protv.ro.

Conversația purtată cu medicul Marta Coman care refuză să facă internarea, a fost filmată , iar filmuleţul a strârnit indignarea a mii de persoane.

”Internările nu se fac de la Ploiești către Băicoi. Aici eu hotărăsc dacă internez sau nu, nu Ploieștiul peste mine, cum nici eu nu hotărăsc peste ei. Ce aveți azi de Bobotează să o internați?”,afirmă enervat medicul.

Doctorul refuză să dea orice fel de explicaţii şi răspunde prin expresia “Pentru că nu vreau eu!”. La final, deranjată de insistenţele femeii, face un gest şocant şi rupe în bucăţi hârtiile cu care aceasta s-a prezentat la spital.

Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, declaraţii uluitoare despre cazul de la Spitalul din Băicoi

Cristian Grasu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a afirmat, referitor la cazul de la Spitalul din Băicoi, că dacă persoana în cauză “a fost tratată, lucrurile sunt în regulă”.

“Din punctul meu de vedere, dacă pacienta a fost internată şi tratată, lucrurile sunt în regulă”. a declarat acesta.

Cristian Grasu a anunţat că o anchetă a fost iniţiată, dar medicul va continua să profeseze până finalizarea ei.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro