Panică la Andreea Tonciu in familie! Mama vedetei a plecat de acasă

loading...

Andreea Tonciu încearcă să se descurce singură cu cea mică de când mama ei a plecat în vacanţă. Bruneta vrea să fie cea mai bună mămică pentru fiica ei, Rebecca.

Andreea Tonciu nu îi simte lipsa mamei ei în creşterea fiicei sale. Chiar dacă era mâna ei dreaptă, mama acesteia a decis să ia o pauză, să plece. Intrată în direct, printr-o convorbire telefonică, la Antena Stars, bruneta a vorbit despre cum se descurcă singură cu cea mică.

„Sora mea este la şcoală, mama plecată, tata la muncă. Stăm acasă liniştite. Îi pun muzică. Are la pătuţ o jucărie. Să ştii că este mult mai bine. Mă simt foarte bine pentru că o cresc cum vreau eu. Fac cu ea exact ce-mi trece mie prin cap, nu vă gândiţi la lucruri urâte. Eu îi dau să mănânce când vreau, o scot afară când vreau.“ a spus Andreea.
Vedeta a recunoscut că în momentul în care mama ei a plecat s-a panicat, dar acum se simte mult mai bine.

„Până să plece mama eram panicată. Mă simt foarte bine. Mă ascultă. Mi-era teamă că acum îi dau dinţişorii, dar m-am liniştit. S-a obişnuit cu mine. Dacă nu sunt lângă ea începe să plângă.“ , a spus Andreea Tonciu.
Vedeta a ţinut să precizeze că cea mică nu i-a simţit lipsa bunicii.
„Nu a plâns după bunica Maria. Vine luni şi sâmbătă pleacă iar pentru trei săptămâni. Merită şi ea, e tânără, mi-a luat locul. Nu am vorbit cu ea de săptămâna trecută. Este pe mare şi nu are semnal. Este pe un vas de croazieră. E numai cu fete de vârsta a treia.“ a spus râzând Tonciu.

Despre cea mică, Andreea a afirmat că „Se distrează în pat cu jucăriile şi e foarte curioasă de degetele de la mâini. Este liniştită pentru că dorm cu ea în dormitorul de joc, iar soţul în dormitorul de sus. El lucrează foarte mult, iar eu mă mai trezesc noaptea.“

Vedeta a ţinut să îi transmită mamei ei că poate să mai plece în altă vacanţă oricând vrea pentru că ea se descurcă singură.
„Poate să se ducă în altă vacanţă, să şi-o ia cu cea mai mare plăcere că nu e nicio problemă fără ea. Rebecca este oricum pe primul loc în familie, nici eu nu mai sunt , nici sora mea. Mie îmi ocupă oricum tot timpul.“, a adăugat vedeta.

Andreea Tonciu a anunţat în noiembrie 2015 că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă. La începutul lunii februarie, Tonciu şi Daniel Niculescu au devenit soț și soție. Naşii celor doi tineri au fost sexy-impresara Anamaria Prodan şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf. La data de 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti.

Add Comment