O mai știi pe Eva Brown, sosia Biancăi Drăgușanu, din Timișoara? Buzele ei stau să exploze E îngrozitor cum arată

loading...

A făcut furori în urmă cu câțiva ani cu fizicul ei, dar și cu asemănarea izbitoare cu celebra Bianca Drăgușanu. Eva Brown a devenit cunoscută după relația cu Fizz. Acum, diva este transformată total, iar buzele ei mai au puțin și explodează.

Eva Brown s-a retras din lumina reflectoarelor după despărțirea de Fizz, iar de atunci nu se mai știe nimic despre ea. Transfomarea ei este colosală, cu o siluetă ca trasă prin inel, Eva Brown este prietenă bună cu intervențiile chirurghicale.

Eva Tabu, cum se intitulează pe rețelele de socializare, a exagerat cu acidul hialuronic, iar buzele ei arată de parcă ar exploda. Femeia este de nerecunoscut, cu părul blond și lentile albastre. Eva Tabu s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani, însă căsnicia ei nu a mers și a divorțat.

Diva se plimbă acum prin cele mai fabuloase țări, se răsfață prin cele mai luxoase locuri și nu se uită la bani când vine vorba de lucruri scumpe.

În urmă cu ceva ani, când Eva Brown a devenit cunoscută și era comparată cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită a lui Fizz susținea sus și tare că este mai presus de aceasta. Râde ciob de oală spartă! La aceea vreme, Eva Tabu susținea că este naturală din cap până în picioare spre deosebire de Bianca Drăgușanu care este plină de silicon.

Nici bine nu au trecut anii că Eva Tabu are sânii de o mărime colosală, iar buzele ei injectate cu mulți mililitri de acid hialuronic stau să explodeze. Femeia este atât de slabă încât foarte multe persoane o acuză că este anorexică. Mulți sunt nedumeriți și de talia ei de viespe, iar gândul multor persoane zboară la faptul că Eva Brown ar fi apelat și la medicul estetician pentru a îi scoate câteva coaste.

Add Comment