O asistenta de la Spitalul Floreasca s-a fotografiat pe patul de spital, la reanimare, cu Gabriel Cotabita. FOTO COMPLET AICI

loading...

Ancheta interna la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce o femeie, probabil asistenta sau infirmiera, s-a fotografiat pe patul de spital, la reanimare cu Gabriel Cotabita.

 

UPDATE 16:30 Autoritatile au hotarat ca, pe durata anchetei, contractul de munca al femeii sa fie suspendat.

In fotografia care a scandalizat familia cantaretului, dar si cadrele medicale de la Floreasca, se vede cum infirmiera sta pe pat alaturi de Gabriel Cotabita, aflat intr-o stare precara, si il ia in brate.

O comisie de disciplina va ancheta comportamentul cadrului medical.Potrivit unor surse medicale, cea care s-a pozat este o infirmiera care lucreaza de multa vreme in Sectia de Terapie Intensiva de la Floreasca.

cotabita -stiri

Cert este ca in perioada derularii acestei investigatii contractul de munca al persoanei implicate a fost suspendat. Totodata a fost sesizat Consiliul de Etica al spitalului pentru a efectua verificarile din zona de responsabilitate care ii revine.

Gabriel Cotabita a fost internat peste o luna si jumatate la Spitalul Floreasca la terapie intensiva, perioada in care s-a facut aceasta fotografie.

Potrivit legii drepturilor pacientilor, fara acordul bolnavului sau al familiei, cadrele medicale nu au voie sa faca fotografii si sa le publice, in timp ce pacientii se afla in situatii precare.

Add Comment