Narcisa Guţă, falită! Pozează în bogătaşă, însă are probleme mari cu banii!

loading...

Conduce maşini scumpe, se afişează cu poşetuţe de firmă şi se declară o femeie independentă, însă se pare că, de fapt, Narcisa Guţă are probleme mari cu banii!
Balaban Narcisa pe numele ei de inculpată şi pârâtă, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă a pierdut, recent, procesul cu furnizorul de energie termică, ce o chemase în faţa judecătorilor pentru că nu şi-a plătit facturile. Compania a câştigat procesul fără mari bătăi de cap, iar Narcisa a fost obligată să-şi achite datoriile. Faptul că manelista nu stă prea bine cu banii o demonstrează şi faptul că băieţii ei cei mari, care locuiesc în Focşani, au probleme cu “verzişorii”, iar mama lor nu poate să îi ajute. Zilele trecute, numele celor doi fii ai Narcisei au apărut pe lista neagră a datornicilor, fiind căutaţi de Fisc, pentru a fi executaţi silit.


Trei ani de închisoare cu suspendare
Narcisa Guţă a fost condamnată, la finele anului trecut, în procesul cu Beyonce de România, primind trei ani de închisoare cu suspendare. “Desfiinţează în parte sentinţa apelată şi în fond rejudecând: În baza art.16 lit.g Cpp încetează procesul penal pornit la plângerea prealabilă a persoanei vătămate Colfescu Elena pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art.193 alin.2 Cod penal ca urmare a retragerii plângerii penale. Înlătură dispoziţiile privind reţinerea disp. art.38-39 Cp inclusiv sporul de 2 luni închisoare aplicat prin sentinţa apelată. În baza art.234 alin.1 lit.a şi f Cp condamnă inculpata Balaban Narcisa la pedeapsa de 3 ani închisoare”, se menţiona în sentinţa publicată pe portal.just.ro. În octombrie 2014, Narcisa a intrat înarmată în casa Mădălinei Dumitriu, alias Beyonce de România. Scandalul dintre cele două foste iubite ale manelistului Nicolae Guţă a pornit de la câteva SMS-uri pline de venin pe care blonda i le-ar fi trimis Narcisei. Beyonce a fost bătută destul de serios, lucru care a dus la arestarea preventivă a Narcisei. Femeia a petrecut patru zile în arest.

Add Comment