Monica Pop a dat-o în judecată, Bahmu îi dă o lecţie de viaţă. Mesajul pe care i l-a transmis, după ce a aflat că a recidivat cancerul

Chiar dacă medicul Monica Pop a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuţeanu, după ce s-ar fi considerat jignită de vedeta TV, prezentatoarea TV şi-a exprimat regretul pentru problemele de sănătate pe care le are aceasta, prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare.

În ciuda discuţiilor interminabile dintre Monica Pop şi Adriana Bahmuţeanu, care a fost dată în judecată de către medic după ce ar fi considerat că a fost jignită, prezentatoarea TV de la “Necenzurat” a declarat că este alături de Monica, în ciuda scandalului.

“Stimata doamnă Monica Pop, vă doresc multă sănătate și putere să treceți peste încercarea teribilă la care vă supune destinul. Mi-aș dori sincer să vă întâlnesc pe holurile Tribunalului, acolo unde ne vom judeca în curând în procesul pe care dvs mi l-ați intentat, ca să vă spun în față, privindu-vă în ochi, că eu una, personal, v-am iertat și că vă mulțumesc. La fel cum mi-aș dori, dacă ajung la vârsta dvs și nu numai, să mă împac cu toți aceea care, măcar o dată în viață, m-au deranjat cu ceva. Să trec peste toate. Să pășesc prin viață senină și fără resentimente. În liniște și cu demnitate!!! Poate și de la dvs am învățat o lecție de viață. Aceea că poate e important să reacționezi atunci când cineva nu e de acord cu ideile tale. Că uneori e bine să îți aperi prietenii chiar dacă ei nu au întotdeauna dreptate. Dar eu una, prefer să merg înainte prin viață mea și să laș trecutul și problemele altora, care nu mă privesc în mod direct, la o parte! Că, până la urmă, nu-i așa, e bine să nu judeci pe nimeni! Stimată doamnă, nu doresc nimănui să treacă prin ce treceți dvs. Vă respect și vă admir și va doresc multă sănătate și pace în suflet!”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe contul personal de socializare.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar mariajul lor a fost presărat de o mulţime de certuri şi câteva divorţuri la activ. În urma mariajului cu Silviu Prigoană, prezentatoarea emisiunii “Necenzurat”, difuzată la Antena Stars a devenit mămică de două ori. Vedeta are doi băieţi, pe Eduard şi Maximus.