Mesajul transmis de Anamaria Prodan, după ce s-a zis că a fost internată în spital și trece prin momente grele

După ce s-a spus că Anamaria Prodan Reghecampf ar fi fost internată în spital din cauza durerilor îngrozitoare de cap, vedeta a transmis un mesaj și a vrut să demonstreze contrariul.

Sexy-impresara este o femeie cu o personalitate puternică, iar nimic nu îi poate sta în cale atunci când vine vorba de un scop pe care și l-a propus. După ce s-a spus că ar fi fost internată săptămâna trecută în spital și că de când a fost externată stă numai în casă, Anamaria Prodan a vrut să demonstreze contrariul.

”Îmi iubesc viața”, a fost mesajul transmis de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că săptămâna trecută a ajuns la spital din cauza durerilor de cap. Cu zâmbetul pe buze și ochii blânzi, Anamaria Prodan dă semne că totul este sub control și nimic grav nu i se întâmplă.

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.