Mark Zuckerberg, ameninţat cu moartea de către islamişti Uite cum a răspuns fondatorul Facebook

loading...

Atacurile teroriste de la Paris au băgat frica nu doar în francezi, dar şi în restul ţărilor. Unul dintre cei mai influenţi tineri ai momentului, Mark Zuckerberg, a fost la un pas să devină ţinta unor islamişti revoltaţi. 

Fondatorul Facebook a recunoscut că, în trecut, şi el a fost ţinta ameninţărilor unui grup de islamişti, informează Top News.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câţiva ani, atunci când circulau mai multe mesaje ofensatoare la adresa musulmanilor, pe cunoscuta reţea de socializare.

Din cauza faptului că nu a fost de acord să elimine materialele respective, fiind un susţinător al liberei exprimări, Zuckerberg a primit mai multe ameninţări cu moartea din partea unor musulmani.

Mark Zuckerberg şi-a arătat sprijinul faţă de francezi şi s-a declarat, în continuare, un susţinător al libertăţii presei şi canalelor de comunicare.

“Nu voi fi niciodată redus la tăcere. Sunt angajat în construirea unui serviciu unde poţi vorbi liber, fără teamă sau violenţă”, a scris fondatorul Facebook, într-un mesaj.

A.M.

Foto: Hepta

Add Comment