Lumea e la un pas de război. Putin a spus-o pe față: Rusia e pregătită!

loading...

Liderul de la Kremlin a fost întrebat, printre altele dacă Rusia se pregătește de un război de amplaore. Răspunsul lui Putin nu a fost unul direct dar a dat de înțeles un lucru clar.

În cadrul tradiționalei Linii directe cu cetășenii, Vladimir Putin a abordat numeroase teme printre care situația Rusiei dar și problemele internaționale.

Liderul de la Kremlin a fost întrebat dacă se fac pregătiri pentru un război de amploare însă acesta a evitat un răspuns direct și a recurs la un aforism: ”Dacă vrei pace, pregăteşte-te de război”. Apoi a adăugat că tările care nu-și dezvoltă propria armată nu fac decât să încurajeze creșterea unor forțe militare străine.

Tot în acest context Putin a precizat că supremația unei îări nu este însă garantată de deținerea unui arsenal nuclear ci de o economie puternică.

Aflat de 20 de ani la putere în Rusia, Vladimir Putin se confruntă cu o scădere a popolarității, lucru recunoscut chiar de acesta, dar promite zile mai bune rușilor. Printre cauze acesta a ținut să menționeze că scăderea prețului carburanșilor și sancțiunile internaționale au avut un impact, iar în ceea ce privește acestea din urmă, reprezintă în opinia sa ”o mare eroare”.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro