Laura Cosoi, ce s-a intâmplat cu faţa ta? A ajuns să arate ca Michael Jackson!

loading...

Laura Cosoi şi-a surprins astăzi admiratorii cu o fotografie în care este complet schimbată. Faptul că este nemachiată nu este ceva nou, însă ce s-a întâmplat cu obrajii ei?

Cea mai recentă fotografie postată pe Facebook de către Laura Cosoi o arată complet schimbată. Pomeţii ei sunt mai mari, lucru care o schimbă o totalitate. Vedeta este cunoscută ca fiind printre puţinele femei din showbiz care nu are operaţii estetice, dar de această dată lucrurile rămân în incertitudine.

Se poate pune problema oboselii, însă există şi posibilitatea ca Laura Cosoi să fi făcut o vizită în cabinetul unui medic estetician. Cert este că pomeţii ei au un aspect total diferit.

Ai grijă, Laura, să nu o iei pe urmele celebrităţilor, precum Michael Jackson, care au apela lat serviciile medicilor esteticieni şi au ajuns să de nerecunoscut!

Laura Cosoi este o actriţă româncă care s-a născut pe 2 ianuarie 1982 în Iaşi. Aceasta a debutat în televiziune în 2002 cu rolul Adinei din serialul “La Bloc”. În 2005, a jucat în serialul “Fete cu lipici” şi în anul 2007, o vedem pe Laura în ipostaza unei tinere ambiţioase pe nume Mara Soare, în serialul de televiziune “Cu un pas înainte”. Aceasta s-a căsătorit cu alesul ei, Cosmin Curticăpean.

fashiondays.rostarshiners.ro zonia.ro provident.ro

Add Comment