La prima vedere pare a fi doar o alta balerina pasionata, dar povestea ei depaseste orice imaginatie. Si-a pierdut vederea, insa nu si pasiunea pentru dans. Urmareste un moment emotionant

Anna Mott este o adevarata luptatoare. Tanara a depasit orice obstacol din dorinta de a nu renunta la marea sa pasiune, baletul.

Anna a fost diagnosticata in anul 2012 cu o tumoare pe creier din cauza careia si-a pierdut vederea si a ramas paralizata partial, scrie Huffingtonpost.com. In varsta de 18 ani, tanara nu s-a lasat doborata si, dupa o multime de tratamanete si proceduri, a decis sa revina pe scena.

Este pentru prima data in trei ani cand ma simt atat de bine“, a declarat Anna Mott.

 

Avand un talent nativ, Anna Mott era considerata o balerina profesionista de la varsta de 16 ani. In luna august a anului 2012, Anna a acuzat o puternica durere de cap, iar in urma unei tomografii, doctorii au diagnosticat-o cu tumora pe creier.

Optimista si dornica sa revina pe scena, Anna a inceput un proces anevoios de recuperare, iar visul sau a devenit realitatea. Urmareste mai jos un material video in care Anna, dupa o pauza indelungata, se alatura unor balerine si executa un moment artistic emotionant.

Indiferent de ceea ce ti se intampla in viata, poti sa reusesti tot ce ti-a propus“, a mai declarat Anna.