La 9 ani de la nunta, Ioana Ginghina a anuntat! Era de asteptat

loading...

Ioana Ginghină şi Alexandru Papdopol sărbătoresc astăzi nouă ani de la nuntă. Actriţa şi-a adus amintre cu drag de cel mai important eveniment din viaţa lor şi a postat o poză pe o reţea de socializare.

În fotografie schimbarea prin care au trecut cei doi este vizibilă. Totuşi, deşi au trecut 9 ani de la nuntă, cei doi sunt în continuare unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. “Alexandru Papadopol, azi e ziua în care te-am luat la bine şi la mai puţin bine! Se pare că n-am făcut alegerea greşită. Happy wedding day!”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiei.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au cunoscut de platoul de filmare în timp ce lucrau împreună pentru un serial  de televiziune.  La scurt timp după ce s-au cunoscut au decis să se căsătorească,  mai exact în anul  2007. La un an distanţă a venit pe lume şi fiica lor, Ruxandra.

Ioana Ginghină este o actriţă foarte cunoscută în România. Aceasta a debutat 1996 în rolul Eleonorei, în piesa Poate Eleonora de Gellu Naum. Actriţa a apărut în mai multe filme şi seriale de televiziune româneşti.

Alexandru Papadopol  este un actor român. Acesta a absolvit secția de Actorie la U.N.A.T.C. în 2002.  Actorul a jucat în mai multe filme, piese de teatru şi seriale de televiziune.

Add Comment