Jennifer Lopez, in cea mai sexy tinuta de anul acesta. Cum arata intr-o salopeta transparenta, purtata fara sutien Ce au observat fanii cand au dat zoom pe imagini

loading...

Are 47 de ani, dar arata mai bine ca la 20! Nu este deloc exagerat sa spunem ca Jennifer Lopez este ca un vin vechi, de calitate, care devine din ce in ce mai bun odata cu trecerea anilor. Avem si dovada!

Jennifer Lopez a fost senzatia serii la Latin Grammy Awards, in trei tinute spectaculoase pe care le-a afisat pe parcursul show-ului. Mai intai de toate, Diva Latino a aparut pe covorul rosu intr-un catsuit visiuniu, cu paiete, si portiuni transparente, pe care aceasta l-a purtat fara sutien.

Tinuta Zuhair Murad i-a pus perfect in valoare trupul voluptos. Cantareata si-a pus din nou extensii, dar parul ei (fals, cei-i drept) a aratat impresionant: perfect drept si stralucitor.

Spectacolul de pe covorul rosu pe scena, acolo unde Jennifer Lopez a imbracat o superba rochie La Bourjoisie. Insa cel mai apreciat moment din timpul spectacolului a fost cel in care artista s-a sarutat cu fostul ei sot, Marc Anthony, in timp ce interpretau impreuna o piesa. Cei doi au anuntat ca lucreaza impreuna la un album.

Add Comment