Îţi aminteşti de telenovela “Clona”? Ce face si cum arata acum Giovanna Antonelli, actriţa care a interpretat rolul lui Jade

loading...

Giovanna Antonelli, căci ea este actriţă care a interpretat rolul lui Jade, femeia musulmană care îşi reneagă tradiţiile şi religia pentru o dragoste, are acum 37 de ani, e foarte frumoasă şi, deşi şi-a continuat carieră în actorie, rolul din “Clona” a fost cel care i-a adus celebritatea.

A fost unul dintre serialele care ne-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, prin povestea cu turnuri de situaţie dintre Jade şi Lucas, o femeie musulmană şi un tânăr brazilian.

Am admirat şi am criticat cultura musulmană şi am luat parte la evoluţia medicinei, care, în film, a creat o fiinţă umană, după modelul oii “Dolly”. Toate la un loc au făcut din “Clona” o telenovelă care a cucerit publicul!

“Clona” a primit numeroase premii, fiind una dintre cele mai urmărite telenovele. A câştigat nu mai puţin de zece statuete, la categoriile cea mai bună telenovela, cel mai bun scenariu, cea mai bună regie, cei mai buni actori – Antonio Calloni (Mohamed), Leticia Sabatella (Latifa) şi altele pentru roluri secundare.

 

Add Comment