Ion Tiriac, nominalizat ca PRIM MINISTRU

loading...

În urma amplelor proteste din țară, premierul Victor Ponta şi-a depus mandatul miercuri. În locul său a fost numit interimar Sorin Cîmpeanu.
În media se vehiculează în ultima perioadă tot mai multe nume de prim ministru. Mai în glumă, mai în serios, Ilie Năstase are și el un favorit. “Eu vreau să îl nominalizez pe domnul Tiriac ca si prim-ministru. Daca domnul Tiriac mă accepta, aș vrea și eu la sport”, a spus Nasty.

Victor Ponta și-a dat demisia și a declarat că speră ca acest lucru să îi mulţumească pe protestatarii care au cerut acest lucru.

“Sunt gata să fac eu acest gest pe care o parte importantă din societate il asteapta. Azi îmi depun mandatul. Fac acest lucru pt ca in anii in care am făcut politică nu m-am bătut cu oamenii.

Vreau sa spun că suferinta legitima a oamenilor nu trebuie sa degenereze intr-un joc politic şi cred că agresivitatea şi intoleranta verbală e un cost pe care nu trebuie să ni-l asumam. Sper ca depunerea mandatului să satisfacă asteptărilor celor care au cerut acest lucru.

Într-un climat de instabilitate politică, e imposibil să promovezi proiecte pozitive, iar eu mă procep doar la proiecte pozitive. Vreau să multumesc celor care au votat acest guvern. Vreau să fac o singură observaţie, şi nu mă refer la nimeni în acest sens: cei care speculează politic suferinţa oamenilor vor plăti un pret foarte scump. Imediat ce noul guvern va fi instalat putem că preluam o situaţie mult mai bună decât cea pe care am preluat-o”, a declarat el în urmă cu cinci zile.

Add Comment