Înregistrări-bombă! Cum vorbea soțul Adrianei Bahmuţeanu cu vedeta, de față cu copiii lor? ”DRACII TE IAU!!!”

Într-o înregistrare primită de Spynews.ro pe care o vom publica sub formă de stenogramă, pot fi auzite câteva voci care par să fie a Adrianei Bahmuțeanu, a vedetei tv și a unuia dintre copii acestora în timpul unei mese luate împreună.

Discuția, în care tonul din vocea bărbatului – care pare a fi a soțului Adrianei – este unul de-a dreptul aprins, a avut loc chiar de Paște și este una dintre conversațiile despre care s-a tot vorbit de-a lungul timpului, vedeta TV amintind de ea în câteva rânduri. Astfel, în sunetul unor tacâmuri, în timp ce lumea mânca, din senin a izbucnit scandalul pe care, sub forma unei stenograme îl vom publica mai jos, cu adnotările de rigoare, precizând că vocea de femeie pare a fi cea a Adrianei Bahmuțeanu, în timp ce cei doi adulți sunt întrerupți de unul dintre cei doi copii ai lor care, timid, părea să dorească să atragă atenția asupra lui ca să liniștească atmosfera extrem de încordată.

Voce femeie: Abține-te de față cu copiii! Da, te rog! Dacă ai ceva să-mi spui… (ton evident rugător, n.r)
Voce bărbat: Nu-mi dai tu mie indicații! Tu să taci în casa mea! Când o să plătești un leu în casa asta, atunci îți permiți să deschizi gura! Până atunci, TACI! (tonul crește tot timpul)! PÂNĂ ATUNCI TACI! Deci, tu în casa asta nu ai voie să deschizi gura, da? Nu ai voie să deschizi gura în casa asta, DA? Deschizi gura în casa lui Z…., a lui Grasa, a lui Gunoiul, a lui…
Voce femeie: Da, foarte bine…
Voce bărbat: Aici nu deschizi gura! Îmi dai tu mie indicații…. DA? Pe banii MEI, pe căldura MEA, pe mâncarea MEA, pe tot al MEU, tu vii cu indicații??? (tonul este evident ridicat, agresiv, n.r.)
Voce copil: De ce nu are voie mama să deschidă gura?
Voce bărbat: TU TACI! Pui pe copii să spună că sunt prost și tâmpit? Dracii te iau, băi!
Voce femeie: Păi nu l-am pus eu, a învățat de la desene!
Voce bărbat: În zi de Paște, dracii te ia, da?
Voce copil: În camera mea are voie să deschidă gura…
Voce bărbat: Îmi arată mie Z… război cu Bahmuțeanu? @%#@%$$ (neinteligibil, pot fi sesizate doar cuvinte grele, disparate, n.r.), fir-ați ai dracului! Până acum am fost băiat fin și am tăcut, da? Am înghițit, ei nu mai…
Voce femeie: Dar taci din gură de față cu copiii!
Voce bărbat: Acum pot (neinteligibil, n.r.) și ție, și lui grasa și lui mă-ta și lui tac-tu, da? Cu toții
Voce copil: La tine nu are voie să țipe?
Voce bărbat: Bineînțeles că nu are voie să țipe, cum să țipe cineva la mine?

bottegaverde.ro