INCENDIU CLUB BAMBOO. Oamenii fac mărturii CUTREMURATOARE: Toată lumea s-a călcat în picioare. Am crezut că e un atentat ceva: “Se fuma palmat”

loading...

INCENDIU CLUB BAMBOO. INCENDIU CLUB BAMBOO. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală. ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD și SABIF, restul cu mijloace proprii. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

“Doamne… azi, îți mulțumesc pentru puterea pe care mi-ai dat-o! Nu am fost înconjurată niciodată de atâta panică. Unii plângeau, alții țipau, unii încercau să te liniștească, dar îți venea să le dai una în gură. Cand fumul a devenit insuportabil am închis ochii și m-am aruncat în gol. Am fost o norocoasă. În timp ce unii își rupeau mâinile și picioarele, eu mi-am pierdut doar pantofii. Ne târam prin zăpadă și trăgeam unii de alții să urcăm dealul ăla nenorocit. Felicitări tuturor, că ne-am ajutat ca frații. A fost de apreciat! Ați observat cât de urât e momentul în care te simți neputincios? Pe mine m-a îngrozit! Și acum tremur. De frig și frică…”, a scris pe Facebook o tanara care a fost in Bamboo vineri seara.

 

“Totul era super ok, dansam. Deodată s-a făcut panică. Am auzit doar atât să ieşim toată lumea afară. Am crezut că e un atentat ceva. Am văzut fum de sus, am ieşit cu toţii, toată lumea s-a călcat în picioare. Pe partea noastră, la locul de fumat, am ieşit toţi. La recepţie acolo erau super mult fum. Nu ştiu dacă s-a ieşit chiar atât de uşor. Am ieşit în curte, am stat blocaţi vreo două ore până ne-au scos afară. Lumea s-a aruncat prin piscină, au sărit gardul, au sărit zidurile. Au rupt tot ce se putea rupe ca să poată să se caţere pe zid. Pur şi simplu clubul ardea complet”, a spus o fata care a fost in club.
“Nu ştiu a luat foc. Nu am telefon, haine, nimic, nimic. Nu ştiu nimic. A luat foc, toată lumea s-a îmbulzit spre ieşire. Eram o gaşcă mare pe terasă am apucat toţi să ieşim. S-a spus că de la dansatoare de pe scenă a pornit focul”, a povestit o alta fata.

 

Add Comment