In urma cu 8 ani s-au casatorit si au devenit parintii unei fetite! Astazi, CRBL a facut anuntul despre el si sotia sa

loading...

În familia lui CRBL este motiv de bucurie astăzi. Cântăreţul alături de soţia sa, Elena împlinesc astăzi 8 ani de căsnicie şi sunt mai fericiţi ca niciodată.

CRBL şi Elena formează o familie de 8 ani şi sunt de nedespărţit. Cântăreţul îşi iubeşte foarte mult soţia şi nu a ratat ocazia să le arate şi prietenilor virtuali că în familia lor este astăzi motiv de sărbătoare. CRBL  a postat pe contul său de soclializare o fotografie din ziua nunţii, iar în descriere i-a făcut şi o scurtă declaraţie de dragoste soţiei: “Acum 8 ani ai spus DA! Te iubesc şi- ţi mulţumesc că mă laşi să te iubesc!”, a scris CRBL în dreptul fotografiei.

Fanii artistului au comentat imediat cum au văzut postarea şi au ţinut să îi felicite pe cei doi. “Mulţi înainte. Sănătoşi şi fericiţi!” , “Cât mai mulţi ani fericiți! “, au scris fanii artistului.

CRBL şi Elena sunt căsătoriţi de 8 ani, iar pentru ziua marelui eveniment cei doi au ales o tematică puţin diferită.  A fost organizată o petrecere de gangsteri, iar costumele au fost foarte interesante.

CRBL este un cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. A devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume. Și-a început cariera solo în 2010 cu piesa „Românu’ n-are noroc” pentru care a obținut o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011. Acesta a evoluat ajungând coregraf iubind muzica și dansul și realizând totul din pasiune. A participat şi la o competiţie de dans, loc în care a cunsocut-o şi pe soţia sa Elena, coregrafa sa din cadrul show-ului.

Add Comment