Giulia, de nerecunoscut, după ce a devenit mamă pentru a doua oară! În ce hal a ajuns să arate artista

Giulia a ajuns de nerecunoscut, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Nebunia şi nonconformismul artistei par să se fi stins odată cu cea de-a doua naştere.

Giulia Anghelescu cea nonconformistă este istorie! După ce a devenit mămică pentru a doua oară, vedeta pare să fi dat uitării stilul nebunesc care a consacrat-o.

De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu fetiţa ei. Îmbrăcată într-o fustă lungă, de culoare neagră, cu un tricou cu Minnie, părul tuns bob şi ochelari, Giulia este de nerecunoscut. Şuviţele verzi sunt singurele care mai amintesc de “nebunia” din trecut a artistei.

Băiețelul Giuliei Anghelescu și al soțului ei, Vlad Huidu, s-a născut pe 18 aprilie 2015, iar sora lui mai devreme cu trei ani si 11 zile, adică, pe 7 aprilie 2012. Tot în 2012, când micuța Antonia a fost botezată, fratele mai mic al lui Șerban Huidu s-a cununat religios cu Giulia Anghelescu.

Giulia, este o cântăreață română de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.