Gigi Becali, GEST URIAȘ pentru TOATE victimele de la Colectiv A MERS LA SPITAL cu banii în mînă şi a făcut un anunţ incredibil! Un copil A PLÎNS lîngă el pentru tatăl său

loading...

Latifundiarul din Pipera a fost astăzi la Spitalul de Arși din Capitală, acolo unde a vizitat una dintre victimele incendiului devastator de la clubul Colectiv din Capitală.

Gigi Becali a fost impresionat de cazul unui bărbat care are doi copii și care a căzut victimă tragediei din clubul Colectiv. S-a hotărât să-l ajute pe acesta. Astfel, latifundiarul din Pipera a dat 70.000 de dolari ca pacientul să fie spitalizat și tratat de urgență în Israel.

“Platesc eu totul. Transport si tratament. Eu le-am zis sa faca un calcul si sa imi zica suma. La final a iesit 70.000 de dolari. Am platit tot ca sa il duca in Israel. Il transporta cu elicopterul si sta acolo 21 de zile.

Nu stiu ce varsta are, dar stiu ca are doi copiii. Eu vreau sa vorbesc ca sa ii transportam pe toti in strainatate. Ma intalnesc cu domnul ministru sa vad pe cine mai putem sa salvam.

Mai au vreo importanta banii acum, in aceasta situatie? Familia lui sa se roage si totul o sa fie bine”, a spus Gigi Becali pentru Pro TV.

Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanţul provizoriu este unul terifiant: 32 persoane decedate şi alte 146 au suferit arsuri grave. Răniţii au fost transportaţi la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanţe şi echipaje SMURD şi toate autospecialele ISU Bucureşti-Ilfov au acordat ajutor la faţa locului. Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

 

Cazul, preluat de Parchetul Înaltei Curţi

După ce au efectuat măsurători toată noaptea alături de criminalişti la clubul Colectiv, procurorii de pe lângă Parchetul Bucureşti au fost înştiinţaţi telefonic că trebuie să predea documentaţia Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a preluat cazul. Amploarea uriaşă pe care a luat-o acest caz şi numărul mare de victime au stat la baza acestei decizii.

 

Vinerea neagră, urmată de 3 zile de doliu naţional

Klaus Iohannis a decretat trei zile de doliu naţional în memoria victimelor de la clubul Colectiv. De altfel, imediat după producerea tragediei, preşedintele României a postat pe Facebook următorul mesaj: “Sunt cutremurat şi profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toţi, pentru naţiunea noastră şi pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune şi solidaritate faţă de familiile celor afectaţi de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicaţi în operaţiunile de salvare şi îi rog să aibă încredere că instituţiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toţi să fim alături de familiile îndurerate şi să dăm dovadă de solidaritate şi de compasiune”.

Manifestații în toată țara

După tragedia de la clubul Colectiv din Capitală, în urma căreia au murit 32 de persoane, iar alte peste 140 au fost grav rănite, oamenii au ieșit în stradă, pentru a protesta împotriva sistemului politic din România.

Marți seară, 32.000 de oameni au manifestat la București, în timp ce alți oameni au protestat în marile orașe ale țării. la o zi după protestele din stradă, Victor Ponta și-a dat demisia din fucnția de premier al României. La rândul lui, Cristian Popescu “Piedone” a demisionat din funcía de primar al Sectorului 4 al Capitalei, acolo unde a avut loc tragedia.

Miercuri seară, în Capitală, s-au adunat 35.000 de oameni în Piața Universității, în timp ce alte câteva zeci de mii au manifestat în țară. proteste au existat și la Paris, Londra și Varșovia.

 

Add Comment