Gigi Becali coboara la “munca de jos” in spitale. Ce vrea sa faca milionarul pentru victimele de la Colectiv

loading...

Gigi Becali se implica serios in ajutorarea celor care au fost raniti in incendiul din clubul Colectiv. Latifundiarul din Pipera spune ca zilele urmatoare va merge personal in spitalele in care se afla acestia, si va studia fiecare caz in parte.

Becali spune ca banii nu sunt o problema, si ca ii va ajuta pe raniti cu tot ceeea ce este nevoie. “Becali se tine de cuvant. Este dureros ce s-a intamplat, sunt zeci de oameni care se zbat intre viata si moarte pe patul de spital. N-are cum sa nu-ti pese. Platesc oricat pentru ca acestia sa se faca bine”, a declarat milionarul.

Latifundiarul din Pipera spune ca va merge personal in spitale pentru a se interesa de ce au nevoie ranitii. “O sa vorbesc cu medicii, o sa cer informatii pentru fiecare caz in parte. Pentru cei care au nevoie de tratament in strainatate, o sa rezolv cu actele, cu vizele, ma ocup de transport, gasesc avion. Fac asta in cateva zile, imi pun oamenii la treaba. Rezolv cu hartiile, nu ma impiedic de birocratie, fiecare ora conteaza”, afirma Gigi Becali.

Recent, Gigi Becali l-a ajutat pe tanarul din Segarcea care a salvat un copil din put cu bani pentru renovarea casei. “Cristian Becheanu, eroul din Segarcea, locuieste cu bunicul lui intr-o casa care sta sa cada pe ei si traiesc din pensia de 300 de lei a barbatului. Acum, de cand a primit ajutor de la Becali, tanarul este mult mai fericit, mai ales ca are lemne pentru iarna, dar si ca si-a comandat usi si geamuri.

“Acoperisul il fac la primavara, m-am ocupat de tencuiala casei, deja am inceput renovarile, insa astept sa imi primarul un om pentru munca, un maestru, pentru ca nu ma pricep. Acum ne-am comandat termopane, usi la casa, ne-am luat frigider, televizor, iar acum suntem bine. Mai avem 33 de milioane. Nu am consumat toti banii. Domnul Becali a fost om cu suflet si ne-am pus si noi geamuri la casa. Ii multumesc din suflet “, a declarat Cristian

Add Comment