George Burcea: “Anul viitor va veni și un băiețel” Declarațiile surprinzătoare ale iubitului Andreei Bălan

Asta da veste bună! Este ziua de naștere a lui George Burcea, iubitul și tatăl copilului Andreei Bălan, iar acesta a făcut declarații surprinzătoare în această zi specială cu privire la un băiețel.

George Burcea, ca oricare alt bărbat, își dorește un băiețel. Este foarte fericit că o are pe Ella Maya și declară că i-a schimbat viața radical.

“Am început petrecerea de aseară, la niște prieteni. Am stat până azi dimineață la 6. Azi am venit să stau cu fetele mele. Doar ce m-am trezit din somn. Andreea a reușit să îmi facă cel mai frumos cadou anul trecut, în octombrie pe 9. Pentru asta o voi iubi și o voi respecta toată viața. Cred că, ca orice bărbat, îmi doresc și un băiețel. Da, da, da, poate va veni și un băiețel la anul. Va fi cu noroc vârsta de 30 de ani”, a spus George Burcea pentru Antena Stars.

Andreea Bălan şi George Burcea formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă. Andreea Bălan este cântăreaţă şi jurată în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, difuzată în fiecare sâmbătă seară, pe Antena 1. George Burcea este actor şi a apărut în mai multe videoclipuri, filme, dar şi piese de teatru.

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. Vedeta s-a născut pe 23 iunie 1984, în Ploiești.