Genial! Secretul tortului de la nunta Adelei Popescu! Cine l-a facut de fapt?! Invitatii habar n-aveau ca….

Weekendul trecut, in cel mai mare secret si departe de ochii lumii, Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit. Petrecerea lor a inceput practic joi si a culminat cu nunta lor de poveste, desfasurata intr-un decor de vis, intr-un hambar amplasat in mijlocul unei paduri din muntii Siriului.

Mirii si-au dorit o nunta discreta, o petrecere restransa langa familiile lor si prietenii apropiati, prin care sa celebreze faptul ca au devenit sot si sotie. Si chiar le-a iesit! Daca stam sa privim fotografiile, nunta Adelei Popescu si a lui Radu Valcan bate petrecerile si ceremoniile de acest fel care au avut loc pana acum in showbiz, ea iesind in evidenta prin simplitate si naturalete.

Cand treaba a fost gata, mirii s-au batut cu friscaWOWbiz.ro a obtinut o serie de fotografii spectaculoase, in care Adela Popescu a fost surprinsa cand pregatea tortul miresei, adica… tortul ei de nunta!!! Cu alte cuvinte, artista nu s-a multumit sa comande un desert special pentru nunta sa, ci si-a suflecat manecile si, ajutata de Chef Foa s-a pus pe treaba, ornand unul dintre cele doua torturi pe care le-a avut la nunta sa.

Asa a aratat unul dintre cele doua torturi servite invitatilor de la nunta Adelei Popescu cu Radu ValcanCel din imagini a fost primul si a fost pregatit de cei doi miri sub stricta supraveghere a lui Chef Foa, responsabilul cu deliciile culinare de la nunta. Un moment deosebit, apreciat de toti invitatii, amuzant, colorat si… foarte gustos, dupa cum aveau sa spuna invitatii care au participat la petrecere.