Fiica mulatrei Laurette, bucăţică rupta din mama sa! Serena îi seamănă izbitor

loading...

Laurette a postat de curând câteva imagini din vară în care apare alături de fiica sa, Serena. Din imagini se poate observa cu uşurinţă faptul că cea mică îi seamănă foarte mult.

Mulatra Laurette se mândreşte cu fetiţa sa care a crescut foarte mult în ultimul timp. Este deja o domnişoară, se îmbracă foarte frumos şi este atentă la felul în care îşi aranjează părul.

Laurette a postat de curând câteva imagini pe reţelele de socializare în care apare fiica sa, Serena. Se poate vedea foarte uşor faptul că Serena Luce Maria îi seamănă foarte mult mamei. Au aceleaşi trăsături, iar buzele şi ochii mulatrei au fost moşteniţi de cea mică.

Laurette a anunţat în ianuarie că se va căsători

Laurette a anunţat pe data de 30 ianuarie că se va căsători cu Ciprian Nistor, un milionar aflat în închisoare. Cei doi au mai avut o relaţie în trecut însă atunci nu s-au înţeles. Acum lucrurile au devenit serioase, iar milionarul a cerut-o de soţie prin telefon.

Laurette Atindehou a avut o relaţie tumultoasă cu tatăl copilului ei, Mihai Ştefan. Cei doi au împreună o fetiţă, pe Serena. Copila s-a născut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, în urma unei operaţii de cezariană. În ultima perioadă, s-a speculat în presă că ar avea o relaţie cu Ion Ţiriac. Apoi însă, au ieșit la iveală informații interesante cu privire la o posibilă relație cu Ciprian Nistor, închis pentru evaziune fiscală.

Add Comment