FIICA aruncă bomba! Ce-au fost în stare să facă Boureanu și iubita chiar în fața ei Groaznic, a povestit cu lux de amănunte!

Cristian Boureanu a provocat o întreagă isterie atunci când a fost fotografiat, în plină stradă, agresind-o pe fiica lui, Ioana. Imediat după apariția filmărilor cu fostul politician în timp ce o târăia pe adolescenta de 15 ani au și apărut zvonuri cum că Boureanu a fost agresiv cu toate femeile din viața lui, inclusiv cu noua logodnică, Laura Dincă, în vârstă de 19 ani.

În timp ce fiica lui îl acuză în stânga și dreapta că fostul politician a bătut-o în repetate rânduri, acuzații confirmate și de mama ei, Ioana Boureanu mai face și alte dezvăluiri cu privire la comportamentul tatălui ei. Puștoaica susține că nici mai tânara lui iubită, Laura Dincă, a primit același tratament agresiv și că, nu de puține ori, a fost bătută de Boureanu. Ioana susține că acesta ar fi bătut-o pe Laura chiar de față cu ea. Dezvăluirile le-a făcut pe o rețea de socializare, unde adolescenta răspunde franc tutoror întrebărilor. În momentul în care cineva a întrebat-o dacă l-a văzut pe tatăl ei lovind-o pe Laura, tânăra a răspuns deschis că „DA”, oferind și detalii. „Bocea”, a spus Ioana în momentul în care un alt utilizator a întrebat ce făcea Laura Dincă atunci când era agresată de Boureanu.

bottegaverde.ro