Este unul dintre cele mai asteptate trailere ale momentului 26 de ani a durat pana au filmat aceste scene. Productia care ii poate aduce lui Liam Neeson o nominalizare la Oscar

loading...

Martin Scorsese este regizorul filmului adaptat dupa nuvela lui Shūsaku Endō, un proiect de suflet pe care a dorit sa-l realizeze inca de acum 20 de ani si care de-abia la sfarsitul acestui an va ajunge in cinematografe.

De-a lungul timpului, distributia filmului a suferit numeroase modificari, pana s-a ajuns la varianta in care Adam Driver, Andrew Garfield si Liam Neeson sa primeasca rolurile principale.

Silence prezinta povestea unor calugari portughezi iezuiti din secolul al XVII-lea, care sunt persecutati, aflati in misiune de evanghelizare in zonele izolate ale Japoniei. Rolurile principale sunt jucate de Liam Neeson, Andrew Garfield si Adam Driver.

Actorul Liam Neeson a dezvaluit intr-un interviu acordat in urma cu cateva luni in presa straina ca munca alaturi de Scorsese poate fi intimidanta. “Te poate intimida, cand lucrezi cu el trebuie sa fii dedicat 100%, cere liniste absoluta pe platou, iar daca aude un simplu zgomot, il zguduie si nu mai poate continua filmarile.” a povestit acesta pentru Variety.

 

Add Comment