Eroina bolnavă de cancer! Bunica imploră milă pemntru nepoţelul părăsit “Eu o să mor, dar copilul trebuie să aibă mamă”

loading...

Bolnavă de cancer, cu soţul imobilizat la pat, o bunică de 67 de ani are în grijă singură și de nepotul ei în vârstă de 11 ani. Băiatul a fost părăsit de părinții lui, după ce,  spuneaea, aceștia au aflat că are autism. Acum, bătrâna a ajuns la capătul puterilor şi strigă după ajutor.

Băiatul a fost părăsit de părinții lui, după ce, spune ea, aceștia au aflat că are autism. Acum, bătrâna a ajuns la capătul puterilor şi strigă după ajutor. Priveşte reacţia mamei care i-a lăsat în grijă copilul bolnav!

Dar Alberto nu știe acest lucru. Băiețelul cu privirea senină are 11 ani. Iar până la această vârstă nu a aflat ce înseamnă, cu adevărat, viața alături de părinții lui. Niciodată nu a simțit prezența mamei și nici a tatălui. Bunica a fost cea care l-a salvat de brațe străine.

Diagnosticat cu autism, cel mic are nevoie de tratamente, dar și de o atenție sporită, însă cei care i-au dăruit viață, se pare că au refuzat să-i fie părinți și l-au abandonat. Iar, de atunci, bunica Maria împreună cu nepoțelul ei și-au construit parcă o lume a lacrimilor.

Bunica Maria îl veghează pe Alberto zi și noapte. Ca un adevărat înger, mamaie nu se dezlipește de cel mic nici măcar o secundă. Cu o priviră senină, Alberto se uită la bunica lui, la eroina lui! Ea e singura care i-a purtat de grijă și încă îi mai poartă. Ea e ființa care și-a dedicat propria viață liniștii și fericirii lui.

”În Spania l-a diagnosticat cu autism. Mama lui a ascuns și nu a vrut să ne spună ce avea copilul. Are 27 de ani și trei copii. La 19-20 de ani l-a născut pe Alberto.”, a povestit bunica Maria, invitată în platoul emisiunii.

Alberto nu poate vorbi despre sentimentele care îi apasă sufletul… Însă privirea lui spune multe. În adâncul ochilor săi se observă multă neliniște. Supărare și singurătate. Nu, nu este singur pe lume, însă nimeni și nimic nu poate juca rolul unei mame în viața unui copil, decât cea care l-a născut. Dar se pare că mamei sale, Mihaela, pur și simplu nu-i pasă. De parcă ar avea sufletul împietrit, femeia refuză chiar și să-și vadă fiul. În timp ce bunica se zbate cum poate pentru el.

La cei 67 de ani ai săi, mamaie Maria nu a scăpat de necazuri. După ce timp de 11 ani și-a dedicat viața nepotului, soțul ei a căzut la pat, iar ea. A fost diagnosticată cu cancer.

”Am martori, m-am implicat în viața fiului meu. Dacă eu trebuie să mă las de muncă pentru a putea sta lângă copilul meu, ar însemna să mor de foame, nu aș mai avea bani să plătesc chiria. Eu mi-am văzut mereu copilul, dar doamna nu vrea să recunoască”, a declarat Mihaela, mama lui Alberto.

Add Comment