eMAG vs. elefant. TOP reduceri de Valentine’s Day

loading...

Se apropie cu pași repezi Valentine’s Day, iar site-urile mari de cumpărături online, cum ar fi eMAG și elefant.ro, au deja sute de oferte de cadouri. 

Se apropie cu pași repezi Valentine’s Day, iar site-urile mari de cumpărături online, cum ar fi eMAG și elefant.ro, au deja sute de oferte de cadouri. Alege cele mai bune oferte de Valentine’s Day pe care le poți achiziționa chiar din fața calculatorului.

Întreaga ofertă eMAG poate fi consultată AICI. Oferta elefant.ro poate fi consultată AICI.

Placa de îndreptat părul și ondulator Rowenta

Dacă te gândești la un cadou pentru ea și nu te pricepi absolut deloc, o placă de îndreptat părul nu are cum să dea greș. O găsești la eMAG cu o reducere de 30%, unde mai pui fericirea pe care o va produce un asemenea cadou.

Toate detaliile despre oferta pentru placa de par de la eMAG le găsești AICI.

Ceas Casio

Dacă te gândești la un cadou pentru el, alege ceva simplu, elegant și mereu la modă: un ceas. Pe elefant.ro găsești o ofertă ce include o reducere fabuloasă de 55% din prețul normal al ceasului Casio Classic.

Vezi imagini si detalii despre oferta de pe elefant AICI.

Ondulator de par

Pentru femei întotdeauna investiția într-un ondulator este importantă. Surprinde-o și cumpără-i tu unul de Ziua Îndrăgostiților. Astfel îi vei arăta că îți pasă și că te gândești la ea mai mult decât ar crede. Pe eMAG găsești o ofertă specială pentru Valentine’s Day ce include și o reducere de 30%, numai potrivită pentru buzunarul tău, la un ondulator Rowenta.

Toate detaliile despre oferta de pe eMAG le găsești AICI.

Apa de parfum de la Hugo Boss Femme

Dacă te gândești să îi cumperi apă de parfum, pe elefant.ro găsești acum o ofertă rară de reducere cu 56% a prețului. Acum, de Valentine’s Day este momentul perfect să faci achiziția asta.

Întreaga ofertă pentru apa de parfum de la Hugo Boss Femme de la elefant.ro o găsești AICI.

Perie Rotativă Rowenta de la eMAG

Dacă nu te pricepi la cadouri, dar vrei să îi arăți că îți pasă și i-ai cumpărat un cadou de Valentine’s Day, alege o perie rotativă, dacă știi că asta își dorește de ceva vreme dar nu a lasat-o inima să dea banii pe ea. Acum ai o ofertă foarte bună la eMAG, o reducere de 30% doar pentru îndrăgostiți.

Vezi detaliile ofertei de la eMAG pentru peria rotativă Rowenta AICI.

Smartphone Samsung S4 Mini

Dacă îl iubești cu adevărat și nu are încă un smartphone, Valentine’s Day este momentul perfect să îi cumperi un smartphone. Cei de la elefant.ro au o ofertă care îți va mai lăsa și ceva bani în buzunar, chiar dacă vei cumpăra un smartphone sofisticat cum este Samsung S4 Mini.

Găsești oferta de la elefant.ro cu o reducere de aproape 20% AICI.

Uscător de păr Rowenta Dry Respectissim

Orice femeie are nevoie de un uscător de păr. Unde mai pui că poți să îl folosești și tu la nevoie. Este cadoul ideal și foarte util pentru Valentine’s Day. În plus, mai este și o reducere semnificativă pe eMAG la acest produs.

Vezi întreaga ofertă și detaliile reducerii AICI.

Geantă Carla Ferreri

Dacă ai văzut-o de curând căutând pe internet o nouă geantă, cu siguranță își dorește una Carla Ferreri în colecția ei. La elefant.ro această geantă are o reducere de aproape 80%, așa că îți dai seama că e o ocazie foarte rară să cumperi atât de ieftin o geantă din piele.

Întreaga ofertă de pe elefant.ro o găsești AICI.

Aparat de tuns Rowenta Perfect Line Pro

Poți să îi cumperi de Valentine’s Day un aparat de tuns cu care să îi retușezi chiar tu frizura din când în când. Alege însă un aparat bun, rezistent, precum mașina de tuns de la Rowenta care are lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate, înveliș din titanium pentru lama care se află în mișcare și un preț excelent, într-o ofertă specială de Valentine’s Day.

Găsești oferta de la eMAG pentru aparatul de tuns Rowenta Perfect Line Pro AICI.

Rochie Close

Cu adevărat surprinzător ar fi să îi faci cadou o rochie. Dacă îi cunoști măsurile ai putea să îi alegi o rochie chiar de pe elefant.ro. Sunt reduceri semnificative în perioada sărbătorii de Valentine’s Day.

O recomandare ar putea fi chiar această rochie uni, decupată la spate, cu mâneci trei sferturi.

Vezi AICI cum arată rochia și ce preț are.

 

Add Comment