Ea este fosta soţie a lui Răzvan Simion! Radiau de fericire

loading...

Diana şi Răzvan Simion au petrecut 15 ani frumoşi împreună, dar acum se pare că drumurile lor s-au despărţit asta după ce moderatorul a fost surprins de paparazzii ieșind din blocul în care ar locui cântăreața Lidia Buble, motiv pentru care presa a speculat pe tema unei relații pe care cei doi ar putea să o aibă.

Răzvan, moderatorul matinalului de la Antena 1 a făcut în urmă cu puţin timp declaraţii despre ce a însemnat pentru el, Diana femeia alături de care are doi copii.”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp, drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că, cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri, este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora. Am încercat întotdeauna ca viața mea personală să nu fie transformată într-un subiect public, de can-can, și le mulțumesc colegilor care mi-au respectat această dorință deși, prin prisma meseriei, au obligația de a alerga dupa senzațional. Diana, m-ai învățat să trăiesc altfel, să ascult mai atent, să citesc printre rânduri, m-ai învățat că dragostea se poate transforma într-o prietenie sinceră și de durată. Pentru toate astea am să-ți mulțumesc în fiecare zi!”, spune Răzvan Simion.

Destul de discret cu viaţa personală, Răzvan şi Diana nu erau văzuţi de prea multe ori la evenimente mondene, dar atunci când se afişau împreună cei doi erau extrem de fericiţi împreună, iar Diana radia la braţul moderatorului.

Diana şi Răzvan Simion au trăit o poveste de dragoste vreme de 15 ani şi au doi copii împreună.

Sursă foto Antena 1 Brasov / Fluierul.ro

Add Comment