Dumnezeule mare, in ce hal a slabit Bahmuteanca! E incredibil de slaba! A iesit in oras cu o rochie mulata si toata lumea a ramas socata! Uite cum arata

Despartirea de Silviu Prigoana a fost benefica pentru Bahmu! Indragita prezentatoare s-a linistit, in plus, a slabit si arata ca o adevarata diva.

Adriana Bahmuteanu este de nerecunoscut in ultima vreme. De la separarea de Prigoana, bruneta a avut foarte multa grija de imaginea ei si acest lucru se observa cu ochiul liber.

Din persoana plinuta si apasata permanent de problemele unui mariaj nereusit, Bahmu a ajuns acum o femeie supla, a carei talie ar face invidioasa si o manechina de top.

Asa a aratat, zilele trecute, la aniversarea lui Madalin Ionescu, slaba si sexyPrezenta la ziua de nastere a lui Madalin Ionescu, vedeta a aratat senzational intr-o rochie, in combinatie negru cu alb, care ii venea ca turnata. Bahmu nu avea pic de burta, picioarele ii erau subtiri si tinuta impecabila.

Vedeta are cu 20 de kilograme mai putin“Adriana are dimensiuni de pustoaica. Nimeni nu se astepta ca ea sa slabeasca atat de mult si sa ajunga la masura S, este chiar o minune. Insa, faptul ca este linistita si nu o mai streseaza nimeni a ajutat-o sa dea jos peste 20 de kilograme si sa aiba o silueta perfecta”, au spus prietenele prezentatoarei pentru WOWbiz.ro.