Doiniţa Oancea, PĂRUITĂ chiar de ZIUA EI

loading...

De ziua ei de naştere, Doiniţa Oancea a fost păruită! Fotografia cu momentul respectiv a ajuns pe reţelele de socializare, însă nu vă speriaţi, este vorba de o glumă!

Majda Aboulumosha, una dintre prietenele Doiniţei Oancea, a făcut publică această fotografie tocmai astăzi, în semn de urare pentru vedetă. “Surpriza de la 00:00! Te iubesc sis’marmelad 💜 agresiv! La muulţi ani, Doiniţa Mihaela”, a scris Majda Aboulumosha.

“Te iubesc din toată inima şi ma bucur că te am în viaţa mea! Să dea Dumnezeu să iau parte la toate momentele frumoase din viaţa ta. #iubireaeiesinceră #sismarmelad #poliţistulmeu La mulţi ani, chisepa mea!”, este al doilea mesaj postat de Majda Aboulumosha pentru Doiniţa Oancea. Zeci de mesaje cu urări de bine au apărut imediat în comentariile fotografiei.

Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. În viaţa personală, Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi actualul iubit al artistei. Astăzi a împlinit vârsta de 34 de ani.

Add Comment