Doiniţa Oancea dă cărţile pe faţă chiar de ziua ei! A dezvăluit de la cine a primit inelul

loading...

Astăzi este ziua de naştere a Doiniţei Oancea. A fost foarte ocupată întreaga zi, însă şi-a făcut timp să primească felicitări. Echipa Antena Stars i-a făcut un cadou, i-a oferit un tort de ziua sa de naştere. A fost momentul în care vedeta a povestit cum îşi va petrece ziua specială, dar mai ales a dezvăluit cine este persoana care i-a dăruit inelul pe care îl poartă pe degetul inelar.

“E un inel foarte special, pe care l-am primit de la cineva special. (…) Nu mă mărit, singură, nesingură ce contează? Copil nu fac! (..) Nu am planuri de ziua mea şi m-aţi găsit la atelier. Am avut multe mirese astăzi. O să merg acasă să mă serbez cu familia. În weekend o să întâlnesc cu prietenii. (…) Nu o să vă spun de la cine e inelul, dar pot să vă confirm că este de la un băiat. Este un inel ce simbolizează iubirea. Este un inel special care nu este nici de căsătorie, nici de împăcare, e din dragoste.” a declarat Doiniţa Oancea.

 

Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. În viaţa personală, Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi actualul iubit al artistei. Astăzi a împlinit vârsta de 34 de ani.

Add Comment